FAQ

BESTELLING & LEVERING

1. HOE LANG IS DE LEVERTIJD?
De verwerkingstijd van een bestelling is 24 uur + levertijd (2-3 werkdagen). Houd rekening met mogelijke vertragingen in de levering en andere logistieke uitdagingen tijdens de kerstperiode.
Kerstlevering gegarandeerd voor bestellingen geplaatst voor 12:00 uur op 18 december 🎁.

2. IS MIJN BESTELLING VERZONDEN? HOE KAN IK HET VOLGEN?
Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een bevestigingse-mail met het trackingnummer van je pakket, dat volledig kan worden gevolgd op de website van de vervoerder.

3. IK HEB MIJN BESTELLING NIET ONTVANGEN. WAT MOET IK DOEN?
Neem contact op met onze klantenservice op contact.wooden.store@gmail.com.

4. WAT MOET IK DOEN ALS MIJN PAKKET BESCHADIGD IS AANGEKOMEN?
Als je pakket beschadigd aankomt, neem dan contact op met onze klantenservice. Zorg ervoor dat je foto's maakt van het pakket dat je hebt ontvangen.

5. WAT MOET IK DOEN ALS IK HET VERKEERDE ARTIKEL HEB ONTVANGEN?
Als een artikel defect of beschadigd is, neem dan contact op met onze klantenservice. Elk defect artikel moet binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling worden gemeld.

6. WANNEER ONTVANG IK DE TERUGBETALING VAN MIJN BESTELLING?
De terugbetaling van je bestelling wordt binnen 14 werkdagen verwerkt. De terugbetaling wordt direct overgemaakt naar de betaalmethode die is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop.

7. IK DOE EEN ZAKELIJKE AANKOOP EN WIL GRAAG EEN FACTUUR VOOR MIJN BEDRIJF ONTVANGEN, KAN DAT?
Als je een zakelijke aankoop doet en een factuur voor je bedrijf wilt ontvangen, moet je tijdens het bestellen het btw-nummer van je bedrijf in een speciaal veld invoeren.
Aangezien de goederen vanuit Polen worden verkocht en verzonden, wordt er een factuur met 0% btw uitgereikt voor intracommunautaire transacties voor zakelijke klanten die een btw-nummer in de EU hebben opgegeven.

BETALINGEN

1. KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN OF WIJZIGEN?
Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd of gewijzigd als ze eenmaal zijn verzonden. We kunnen je echter binnen 1 uur na het plaatsen van je bestelling helpen door contact op te nemen met onze klantenservice.

2. WAAROM IS MIJN BETALING GEWEIGERD?
Neem contact op met je bank als je betaling is geweigerd of geannuleerd. Als de betaling is gelukt, ontvang je een automatische bevestigingsmail bij je bestelling.

OVER KAARTEN

1. WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN BASIC EN PRIME?
De "Prime"-kaart is uitgerust met extra's (Antarctica, kompasroos, 3 vliegtuigen, 3 schepen, 5 oceaannamen).
De "Basic" kaart is zonder deze elementen, alleen met continenten en eilanden.

2. WAAROM ZIET DE KLEUR VAN DE KAART ER ANDERS UIT DAN OP DE FOTO'S?
De kleur van de kaart kan iets lichter of donkerder zijn dan op de foto's, omdat de kaart van natuurlijk hout is gemaakt. Elke kaart is uniek!

3. WELKE EILANDEN STAAN OP DE KAART?
De kaart bevat bijna alle landen en eilanden, met uitzondering van de heel kleine eilanden. Houd er rekening mee dat de houten kaarten geen exacte geografische kopieën zijn, maar decoratieve stukken.
Lijst van eilanden:

KAART MONTAGE

1. HOE MAKKELIJK IS HET OM DE DUBBELZIJDIGE KLEEFBAND TE VERWIJDEREN?
Je kunt de kleefband op de achterkant van de houten panelen het beste verwarmen met een warmtepistool of föhn. Trek de delen niet van de muur, want ze kunnen breken of de muur beschadigen!

2. OP WELKE MUUROPPERVLAKKEN KAN HET BORD WORDEN GEMONTEERD?
Voor de meeste muuroppervlakken (stofvrij, niet-kruimelig, vlak zonder behang en gebogen elementen) kun je de meegeleverde sterke dubbelzijdige kleefband gebruiken.
De dikte hangt af van het soort oppervlak.
Het is ideaal voor gipsplaten, vlakke gipswanden, geverfde oppervlakken (stofvrij en niet-flak), plastic, glas, stofvrije en niet-vette houten oppervlakken en andere vlakke, niet-vlakke bakstenen/cementwanden.
De tape is niet geschikt voor gestructureerde muren of wandtapijten die naar beneden getrokken zouden worden door het gewicht van de houten panelen.
Hier zijn voorbeelden van muuroppervlakken waarop de kaart en de tape niet goed zullen hechten: